MODERNE LETNE KUHINJE – KULINARIČNA IZKUŠNJA NA SVEŽEM ZRAKU

Moderne letne kuhinje postajajo vse bolj priljubljene. Ko nas sonce s svojimi žarki prijazno vabi na svež zrak, si to želimo izkoristiti. Če na vrtu dovolj prostora, zakaj ne bi tudi vi imeli moderne letne kuhinje, v kateri bi pripravljali kosila in večerje ter uživali na svežem zraku?

Urejanje doma in okolice za kvaliteto bivanja

Ste se pravkar preselili v novo hišo? Prihaja čas, ko morate poskrbeti tudi za funkcionalnost in ureditev okolice? Vrt poskušajte maksimalno izkoristiti, tako, da boste lepo vreme lahko preživljali tudi na prostem. Razmislite tudi o možnostih kuhanja na vrtu, torej postavitvi moderne letne kuhinje, če vam to omogoča vodovodna in električna napeljava. Urejanje okolice je potrebno skrbno načrtovati, kajti v nasprotnem primeru bo vsaka kasnejša sprememba po nepotrebnem postala projekt. Za urejanje doma in okolice je pomembno, da temeljito razmislimo, kaj vse bi si želeli doma početi, tako znotraj objekta in tudi zunaj.

Posvetujte se s strokovnjaki za ureditev okolice! Vrt lahko postane del celostne podobe

Vrt je lahko odličen prostor za sprostitev družine ali prostor za druženje s prijatelji, lahko pa ostane zgolj zemlja za gojenje zelenjave. Za urejanje okolice hiše se vam ni potrebno odločiti čez noč. Pametneje je, da temeljito premislite, kaj si zares želite in v kakšnem času bi glede na finančne zmožnosti vse vaše želje lahko postale realnost.

Zaradi slabo premišljenega načrta za urejanje okolice hiše, cena projekta v primeru naknadnih sprememb lahko krepko naraste.

Načrtujete postavitev moderne letne kuhinje na vrtu?

Za urejanje okolice hiše se posvetujte s strokovnjaki. Če boste že na začetku jasno definirali svoje želje in ideje, lahko urejanje okolice poteka po korakih. Izvedba bo odvisna predvsem od prostorskih omejitev in vaših konkretnih želja. Če imate veliko prostora na vrtu, so možnosti za postavitev moderne letne kuhinje neomejene, v kolikor pa ste prostorsko bolj omejeni, lahko razmislite o manjši različici moderne letne kuhinje, s premičnimi kosi pohištva, kot so na primer zložljiva miza in stoli, manjši štedilnik in žar plošča. Prvi korak je postavitev terase in nadstreška, drugi korak je postavitev letne kuhinje, za katero pa ste že predhodno definirali lokacijo z vsemi potrebnimi priključki. Preostali del lahko uredite v zelenjavni vrt, postavite vodnjak ali fontano, da bo preživljanje časa na vrtu še bolj prijetno. Od natančne opredelitve želja bo odvisno urejanje okolice hišeCena izvedbe projekta urejanja okolice vašega doma pa bo odvisna predvsem od vaših dobro premišljenih odločitev.

Nudimo tudi izvrstne in ugodne mini kuhinje za kar najlepšo ureditev okolice vaše hiše!