UREJANJE OKOLICE OBJEKTOV Z IZDELKI IZ BRUŠENEGA BETONA

Urejanje okolice je odločilen korak k ustvarjanju funkcionalnega, estetskega in privlačnega prostora, ki poskrbi za prijetno bivanje ter dobro počutje stanovalcev, zato k lepi in urejeni stanovanjski hiši ali poslovni stavbi, spada tudi urejena okolica. A kako se tega lotiti? Kako poskrbeti, da bo končni rezultat prijeten na oko, cenovno ugoden, samo delo pa ne pretirano zahtevno?

Svetujemo vam, da si za začetek ogledate ponudbo na naši spletni strani in se prepričate, da lahko izdelki iz umetnega kamna, oziroma iz brušenega betona, dodajo piko na i celotnemu videzu objekta. Na voljo so vam okrasni vodnjaki, tlakovci, betonski umivalniki, kamini in seveda, letne kuhinje ter drugi izdelki iz naše ponudbe. Vsi proizvodi so izjemne kakovosti in vam bodo, z minimalnim vzdrževanjem, dolgo in dobro služili.

Naša ponudba pa poleg izdelkov zajema tudi strokovno svetovanje. Zaposleni, ki se z urejanjem okolice ukvarjajo že vrsto let, imajo vso potrebno znanje in premnoge izkušnje, zato se odlično znajdejo tudi v nepredvidenih situacijah. Povratne informacije strank so vedno pozitivne, kar nas veseli in nas še dodatno motivira za delo.

Urejanje okolice hiše

Ureditev okolice hiše naj bo usklajena in funkcionalna

Okolico stavbe lahko polepšate z različnimi izdelki, katere boste izbrali, pa je odvisno od tega, kako želite, da bo videti vaš vrt. Boste v ureditev okolice hiše vključili stebre, fontano, okrasni vodnjak, kamin, ali boste površine obložili s tlakovci? Se boste odločiti za postavitev letne kuhinje? Vse možnosti imate odprte. Nekateri od izdelkov iz brušenega betona služijo predvsem kot estetski dodatki, drugi pa imajo tudi uporabno funkcijo.

Urejanje okolice mora potekati sistematsko in premišljeno, predvsem pa je treba poskrbeti, da se posamezni elementi lepo dopolnjujejo ter služijo svojemu namenu. Nasveti naših zaposlenih vam bodo pri tem zanesljivo v pomoč. Pri izdelavi in postavitvi okrasnih elementov vedno prisluhnemo željam svojih strank, obenem pa sledimo modnim trendom na tem področju.

Urejanje okolice poteka hitro, kvalitetno in nemoteče za stanovalce

Pri ureditvi okolice hiše ali kateregakoli drugega objekta, je treba upoštevati nekaj ključnih korakov, da je končni rezultat najboljši. Kot prvo, je treba projekt skrbno in natančno načrtovati, saj je dober načrt osnova za vse nadaljnje delo. Treba je izbrati kateri okrasni elementi bodo vključeni (okrasni vodnjaki in fontane so zelo priljubljeni), kje bodo potekale poti, kje in kakšna bo zasaditev (bo ta minimalistična, mediteranska, bo vključeno le cvetje, morda tudi drevesa…). Boste položili tlakovce, ali boste skalnjake dopolnili s prodniki ali lubjem, si želite veliko zelenico…?

Ko je vse skrbno načrtovano, se lahko dela začnejo. Najprej je treba vse površine očistiti in odstraniti vse česar se želite znebiti, pripraviti zemljo za sajenje in jo pognojiti. Zasaditev mora biti takšna, da bo dobro uspevala v podnebju kjer živite. Najrazličnejših rastlin je toliko, da zagotovo ne boste imeli težav pri izbiri pravih. Ko je zasaditev končana, se lahko poigrate z dodatki. Glede na vaš način življenja, je odvisno kaj boste v ureditev okolice hiše vključili. Za majhne otroke postavite igrala, če radi čas preživljate zunaj si omislite letno kuhinjo, lahko si omislite ribnik, ali igrišče za sprostitev in igro. Veliko prostora vam dopušča več možnosti, saj lahko tako odrasli, kot otroci pridejo do svojega koščka raja.

Okrasni vodnjaki, fontane, kamini in drugi dodatki iz umetnega kamna

Naša glavna dejavnost je proizvodnja izdelkov iz umetnega kamna. 15 letne izkušnje so zagotovilo, da so izdelki kakovostni in vzdržljivi. Med proizvodi iz umetnega kamna, namenjenih za ureditev okolice, so tudi okrasni vodnjaki različnih velikosti in oblik. Izdelani so iz brušenega betona, na voljo pa so tudi dodatki iz kovanega železa, ki dajo izdelkom pridih tradicije in elegance.

Pred nakupom kateregakoli izdelka, si vzemite čas za razmislek in ugotovite, kam bi lahko namestili posamezne elemente in kako vidite svoj vrt po zaključenih delih. Prilagodite ga svojemu življenjskemu slogu in poskrbite, da bo ta oaza dobrega počitja, kamor se boste z veseljem vsak dan vračali.

Okrasni vodnjaki