UREJANJE OKOLICE HIŠE SODI K CELOSTNI PODOBI BIVALIŠČA

Urejanje okolice in vrtov je opravilo, s katerim lahko bistveno vplivate na tudi funkcionalnost zunanjih površin. Poiščete lahko tudi strokovno pomoč za urejanje okolice hišeCena storitve bo odvisna od vaših želja, idej in tega kako boste izbirali opremo in dodatne estetske elemente. Dekoracije iz umetnega kamna, kot so vodnjaki ali vrtne fontane, lahko spremenijo vaš vrt v vašo oazo miru, ograje vam nudijo občutek zaščite in zasebnosti, izbrane ozelenitve pa zagotovijo bolj estetski videz zunanjih površin.

Strokovno urejanje okolice in vrtov

Za načrtovanje in urejanje okolice vašega doma lahko poiščete nasvet, delno pomoč ali pa izvedbo kar v celoti prepustite strokovnjaku. Načrt zunanje ureditve mora biti prilagojen značilnostim okolja in posebnim željam uporabnika. Za bolj zahtevne posege je potrebna ustrezna projektna dokumentacija, za katero lahko poskrbi tudi izbrani izvajalec za urejanje okolice vašega doma.

Poskrbimo za načrtovanje, svetovanje, pro

jektiranje in urejanje okolice doma

Še niste poskrbeli za ureditev okolice, vrta in zunanje podobe svojega novega doma? Zunanje površine objekta so ogledalo lastnika, zato je prav, da poskrbite tudi za estetsko in hkrati kar se da funkcionalno ureditev okolice. Vrt kot sestavni del zunanjega prostora je lahko lastniku v ponos, če je primerno urejen in estetskega videza. Funkcionalnost zunanjih površin je ključnega pomena, saj želi vsak lastnik maksimalno izkoristiti tudi pripadajoče zunanje površine svojega bivališča. Za prijetno bivanje je potrebna optimalna ureditev okolice. Vrt je lahko ozelenjen, lahko pa si izberete kašno drugo zanimivo in izvirno rešitev, ki se bo lepo zlila z okoljem v katerem živite. Na pomoč vam lahko priskočimo tudi mi! Naša strokovna dejavnost je urejanje okoliceLjubljana je lepo mesto – skupaj z vami poskrbimo, da takšno tudi ostane.

Vas skrbi urejanje okolice hiše? Cena bo odvisna predvsem od vaših želja

Zakaj bi izgubljali čas in energijo za ureditev okolice? Vrt in pripadajoče zunanje površine lahko za vas po konkurenčnih cenah uredi ekipa usposobljenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami!

Potrebujete ureditev okolice? Vrt, ki vam ga bodo zavidali sosedje!

Za celostno podobo zunanjega prostora in urejanje okolice vaše hiše, vikenda ali poslovnega prostora poskrbimo namesto vas. Zagotavljamo strokovno urejanje okoliceLjubljana in okolica je območje, na katerem največkrat poskrbimo za urejanje okolice po želji naročnika. Za vas imamo na zalogi tudi različne vgradne kamine, moderne letne kuhinje, vodnjake in fontane, ograje ter vrtno pohištvo.