LETNE KUHINJE ZA GURMANSKE UŽITKE NA PROSTEM

Nepozabno druženje s prijatelji in družino v vrtni kuhinji

Letne kuhinje so nekakšen »podaljšek« vaše običajne kuhinje, ki se nahajajo na prostem, zunaj objekta. Njihova funkcija je enaka funkciji notranjih kuhinj, vendar se od njih bistveno razlikujejo po uporabljenih materialih in posledično tudi po videzu. Letne kuhinje morajo namreč biti izdelane iz robustnih materialov, ki prenesejo tudi neugodne vremenske razmere. Vrhunske letne kuhinje, ki jih nudimo v naši ponudbi, odlikuje izvrstna kvaliteta, zato bodo svojo estetskost in funkcionalnost ohranile še vrsto let. Letne kuhinjeFigura so lahko sestavljene iz različnih elementov – pulta, lijaka, omarice in vrtnega kamina. Delovne površine vrtne kuhinjeso prevlečene z glazuro, ki preprečuje nastanek morebitnih poškodb po dolgotrajni uporabi. Vrata omaric so sestavljena iz les-polimernih desk, ki so obstojne proti vlagi in se sicer uporabljajo tudi za zunanje pode. Postavitev, velikost in videz vrtne kuhinje prilagodimo vašim potrebam in željam. K lijakom v letni kuhinji se odlično podajo vrtne pipe iz kroma in medenine, ki so sestavni del naše bogate ponudbe. Pester nabor različnih površinskih struktur pripomore k temu, da lahko vsakdo najde primerno letno kuhinjo za sleherni arhitekturni stil objekta.

Prednosti letne kuhinje

Priprava hrane v vrtnem kaminu je več kot samo posebno kulinarično doživetje. K obedovanju v letni kuhinji namreč sodi tudi druženje s prijatelji in družino. Čudovita aroma jedi izvrtnega kamina bo postavila samo piko na i tovrstnim srečanjem, ki jih boste prav gotovo ohranili v najlepšem spominu.

Pečenje v vrtnem kaminu se odlično obnese za peko jedi z intenzivnim vonjem. Vonj hrane, ki je sicer prijeten med pečenjem in obedovanjem, pa lahko postane moteč, če se »ujame« v stanovanje. Takšnim problemom se boste z uporabo vrtne kuhinje izognili.

V vročih poletnih dneh nam tudi sicer bolj prija uživanje hrane na prostem, kjer so temperature nižje in nas občasno prijetno ohladi hladen piš vetra. Želimo vam veliko nepozabnih trenutkov z najdražjimi v letnih kuhinjah Figura.

Figura d.o.o. | Letne kuhinje, vrtni kamin, vrtna kuhinja– povezave na našo stran: