Letne kuhinje omogočajo gurmansko uživanje na prostem

Letne kuhinje omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa in druženje z vašimi najdražjimi ob pripravi kulinaričnih doživetij na prostem. Topli sončni žarki kar vabijo, da preživite čim več časa zunaj. Zakaj bi se zadrževali v notranjosti hiše, da bi pripravili dnevni obrok, če lahko to storite na svežem zraku?

Zunanje kuhinje podjetja Figura so zasnovane tako, da ponujajo vse funkcije, ki jih ima tudi vsaka v notranjosti vašega doma. Z vašimi idejami in željami ter našimi dragocenimi izkušnjami in strokovnem pristopu k izdelavi, bomo skupaj zasnovali kuhinjo vaših sanj na prostem.

Naše moderne letne kuhinje iz brušenega betona so zaščitene s posebno glazuro, kar zagotavlja lažje čiščenje in vzdrževanje delovnih površin. Materiali so odporni na vremenske razmere, tako da ni bojazni, da ne bi kljubovali dežju, neurju, vetru, soncu in boste lahko nemoteno uživali v svoji poletni rezidenci še vrsto let.

Moderne letne kuhinje iz brušenega betona

Moderne letne kuhinje iz brušenega betona – enostavno vzdrževanje

Moderne letne kuhinje iz brušenega betona omogočajo brezskrbno uživanje v pripravi vseh kulinaričnih doživetij. Prednost takšnih delovnih površin je v tem, da so vodoodporne in da zahtevajo relativno preprosto vzdrževanje. Uporabljajo se za pripravo hrane, kuhanje in peko ter shranjevanje pripomočkov in posode. V pultih je vgrajeno tudi pomivalno korito s pipo. Zaradi estetskih in funkcionalnih namenov morajo biti delovne površine izdelane iz trajnega materiala, zato so betonski pulti najboljša izbira.

Ker je beton odporen na vlago, ekstremne temperature in ultravijolične žarke, zdrži na prostem vrsto let. Znan je tudi po tem, da je močan in tog, kar mu omogoča prenašanje velikih obremenitev. Ne podleže zlahka vsakodnevni obrabi in temperaturnim nihanjem. Ker boste pri pripravi hrane uporabljali aparate za kuhanje in peko, je beton zaradi svojih toplotno odpornih lastnosti najboljši material. Na delovno površino lahko postavite žare in kuhalnike, pa se ta ne bo deformirala.

Pri pripravljanju hrane se skorajda ne morete izogniti razlitju. To je še en razlog, zakaj so brušene betonske plošče odlične za delovne pulte. Odporne so na vlago, zato zmanjšujejo poškodbe in tveganje za nastanek plesni in glivic. Vendar pa je za resnično pridobitev te prednosti treba vaše pulte ustrezno zatesniti.

Ena od največjih prednosti betonskih namiznih plošč je, da zahtevajo minimalno vzdrževanje. V primerjavi z drugimi materiali, kot sta les ali kovina, je brušen beton mogoče preprosto očistiti. Enostavno obrišete razlite tekočine, z blago milnico pa zlahka odstranite tudi bolj trdovratne madeže.

Moderne letne kuhinje iz brušenega betona

 

Letne kuhinje so primerne za celoletno uporabo

Letne kuhinje naše proizvodnje so izdelane iz materialov, ki so vodoodporni in kljubujejo različnim vremenskim razmeram in temperaturnim nihanjem. V kolikor se odločite za postavitev na pokriti terasi ali pod delno zaprtim nadstreškom, je takšna zunanja kuhinja primerna za uporabo čez celo leto. Zakaj si ne bi tudi v deževnem jesenskem dnevu pričarali topel in razigran piknik z uporabo klasičnega ali plinskega žara?

Prostorni pulti in pomivalno korito vam omogočajo čiščenje zelenjave in pripravo živil za kulinarična doživetja v družbi tistih, s katerimi ste najraje. Ali pa se lahko pozimi zavijete v odejo, zleknete v udoben stol in uživate v pogledu na snežno idilo s skodelico vročega, dišečega čaja v roki. Naj bo ta praktičen, sodoben in uporaben prostor od zdaj naprej vaš najljubši kotiček za druženje ali vaša oaza miru zunaj vašega doma.

Morda se odločite za postavitev ob bazenu in si priredite žar zabavo ali praznujete rojstni dan na prostem? Naše moderne letne kuhinje iz brušenega betona, z vrhunskimi aparati in elegantnimi dodatki bodo privabljale številne občudujoče poglede vaših gostov, vam pa bodo olajšale delo, saj vas po končani zabavi ne bo čakalo še pospravljanje in čiščenje hiše.

letne kuhinje in žari

Sodobne letne kuhinje – trajnost in kvaliteta

Zunanje kuhinje izdelamo in postavimo po vaših zasnovnih idejah, da bo po funkcionalosti prav takšna, kot si želite. Pri tem vam nudimo strokovno svetovanje glede debeline pultov, postavitve dodatne opreme, inštalacij in podobno. Pri vseh vprašanjih ali dodatnih informacijah vam z veseljem pomagamo, kajti še tako posebne zahteve stranke so za nas samo dodatni izziv in priložnost izdelati še eno odlično unikatno kuhinjo.

Naše zunanje kuhinje izdelujemo v kompletu z vrati in montažo, hkrati pa vam omogočamo izbiro vrhunske dodatne opreme iz naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate v razstavnem salonu v Trzinu. Vrata elementov so narejena iz različnih materialov, kot so les, aluminij, kovina, tropski les..). Izbrano dodatno opremo kot so žari, kuhalniki, pomivalna korita pa vam prav tako kvalitetno in strokovno vgradimo.

Moderne letne kuhinje iz brušenega betona

Podjetje Figura vam pomaga na vaši poti do vrhunske zunanje kuhinje

Naše podjetje ima že več kot 25 let izkušenj na področju postavitve zunanjih betonskih elementov kot so vrtni in okrasni vodnjaki, fontane in funkcionalne moderne letne kuhinje iz brušenega betona. Številne reference po celotni Sloveniji pričajo o kakovosti naših izdelkov in resnemu, strokovnemu pristopu k izdelavi vsake unikatne postavitve.

Obiščite našo spletno stran in nam pošljite povpraševanje ali pa nas po predhodnem telefonskem dogovoru obiščite v našem razstavnem salonu. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in vam pomagali k uresničitvi sodobnega uporabnega projekta, ki bo krasil vaš vrt, teraso ali vikend hišico ter vam ponujal neomejene možnosti druženja in užitkov ob pripravi hrane.

Letne kuhinje