10 RAZLOGOV ZAKAJ KUPITI FIGURA VODNJAK

  • ker imamo že 20 let izkušenj z proizvodnjo vodnjakov in fontan
  • ker imamo široko ponudbo modernih in tradicionalnih , stenskih in prostostoječih vodnjakov
  • ker kupujete Slovenski izdelek direktno od proizvajalca brez posrednikov
  • ker je večina vodnjakov plod našega oblikovanja in so modelno zaščiteni pred cenenimi ponaredki
  • ker so naši vodnjaki ročno uliti iz najboljših materialov in so zmrzlinsko odporni
  • vsa korita pri vodnjakih imajo površinsko glazuro za lažje čiščenje, za večjo uporabnost pa ravno dno
  • naše vodnjake lahko peljete v osebnem avtu, ker se razstavijo na več delov
  • ker je vodnjake z vrati res enostavno montirati
  • ker imate na izbiro tudi dodatno opremo: vrtne pipe, odlagalno polico, mrežo
  • ker vam nekatere vodnjake višinsko prilagodimo vaši instalaciji ,pri izbiri pa vam bo svetoval strokovnjak ki dela v proizvodnji in montaži vodnjakov.

Že vrsto let oblikujemo in izdelujemo okrasne vodnjake, fontane, prostostoječe in stenske vodnjake. Pri svojem delu smo vedno pozorni na visoko kakovost, ki zagotovi trajnost in uporabnost našim vodnjakom.
Dodatna oprema za vodnjake: okrasne pipe iz medenine, zaščitne mreže, vrata vodnjakov iz les-polimera.

Naši vodnjaki / fontane lahko na vašem vrtu služijo več funkcijam, lahko so lep okras ali pa vam nudijo prijetno osvežitev v poletnem času.

Imate za hišo čudovit vrt in bi ga želeli okrasiti, vnesti svežega vetra z izdelki za urejanje letnega vrta? Če ste razmišljali o bogatenju svoje domače okolice, so naši izdelki primerni ravno za vas! Že vrsto let uspešno izdelujemo visoko kvalitetne izdelke za urejanje in okras vrtov. Naši vodnjaki, tako okrasni kot tudi prostostoječi in stenski, so narejeni iz kakovostnih materialov, ti pa zagotavljajo trajnost za dolgo in brezskrbno uporabo. Vodnjaki vsakemu vrtu dodajo neko posebno noto. Zdi se, kot da bi se ob pogledu nanje preselili stoletja v preteklost, ko so se meščani družili ob popoldanskem čaju na svojih vrtovih. Vodnjak na vrtu le tega poveliča in mu doda kakovostni pridih življenja.

Imate občutek, da ste v načrte svojega doma vložili veliko časa in energije, na sam vrt pa ste pozabili? Tu vam z veseljem pomagamo mi. Izdelki v naši ponudbi bodo vaš vrt obogatili in vrt vas bo vabil ven iz hiše. Naši vodnjaki in fontane so lahko na vrtu kot okras, ali pa nudijo svojo funkcijo kot osvežitev v poletnih dneh. Od vaših želja in pričakovanj zavisi, kakšen vodnjak je primeren za vaš vrt. Okrasni vodnjaki bodo vaš vrt bogato okrasili. Prostostoječi vodnjaki stojijo samostojno na vašem vrtu ali dvorišču in so estetsko oblikovani prav iz vseh strani. Tako služi vodnjak kot vir sveže vode in je hkrati lep vrtni okras. V kolikor menite, da vodnjaki ne sodijo na sredino vašega vrta, vam nudimo tudi čudovite stenske vodnjake. Ti so s pomočjo gradbenega lepila pritrjeni na steno hiše ali bodisi vrtne hišice. Stenski vodnjaki imajo priključek za vodo speljan kar skozi steno, zato mora biti napeljava že pripravljena v samem objektu. Odtok mora biti speljan skozi dno vodnjaka.

Vzemite si čas, sprehodite se skozi svoj vrt in premislite, kakšen vodnjak bi bil primeren za vaš vrt. Vodnjaki sicer čudovito okrasijo vrt, a premislite tudi, ali ne bi vrta okrasili s praktičnim letnim kaminom in letno kuhinjo. Ob nakupu vodnjaka ali fontane je dobro razmisliti tudi o nakupu dodatne opreme za vodnjake. Na voljo imamo estetsko dovršene okrasne pipe iz medenine. Slednje vodnjaki kar kličejo k sebi, saj se nanje tako lepo podajo. Vodnjaki prav tako potrebujejo zaščitne mreže. Vrata vodnjakov iz les-polimera pa so najprimernejši material za zunanjo uporabo.

Vrtovi zagotovo potrebujejo neko popestritev. Tudi tam se v spomladanskem in poletnem času živi življenje in posrbimo lahko, da je tudi to kar se da prijetno ter kakovostno. Vodnjaki na letnem vrtu vam lahko bodisi olajšajo določeno delo, saj imate vodo speljano na vrt, ali pa vam služijo kot čudovit okras vašega dvorišča ali vrta. V izboru naših izdelkov si lahko letni vrt okrasite po želji.

Vodnjaki, letni kamini in letne kuhinje skupaj z okrasnimi stebri bodo vaš vrt spremenili v oazo užitka. Preživite čas kakovostno in v družbi vam najljubših ljudi. Vaši dnevi na vrtu bodo z našo pomočjo bolj udobni, kuhanje na odprtem pa bolj praktično in hrana bolj okusna.

Vodnjaki bodo poskrbeli za okras in kakovost vašega vrta. Z našo pomočjo boste izbrali ravno pravšnjega!